about us    Som Kolam i som la teva eina per canviar el món


Som el Víctor López i la Raquel Agorreta. En el 2014 vam realitzar un viatge amb la intenció de conèixer i recórrer tants països asiàtics com poguéssim. Vam aterrar a Nova Delhi, l'Índia. I vam visitar aquest enorme país durant 3 mesos. Índia no deixa indiferent a ningú, a nosaltres tampoc i el nostre viatge va finalitzar molt abans de l'esperat, vam decidir tornar per treballar i fundar l'actual Kolam. 
Portem des de febrer del 2015 vivint a Índia, encarregant-nos personalment de totes les accions i projectes que desenvolupem al país. Durant aquest temps, hem travessat moments difícils i molts problemes però, hem tirat endavant gràcies a la força que ens dóna la confiança de tots els que col·laboreu amb Kolam. El fet de, saber que en l'altra punta del món confien en nosaltres, rebre missatges de suport o l'interès que mostren pels nens, és la millor recompensa pel nostre esforç i ens ajuda a seguir endavant.

    Compartir és la clau de la feliçitat
    Uneix-te al equip de Kolam i sigues feliç!


No som molt grans però per aquest mateix motiu, podem treballar coneixent les necessitats dels beneficiaris de primera mà. Ens preocupem per l'estat de tots i cadascun dels nostres beneficiaris, els coneixem en persona i ens coneixen, ens exposen els seus problemes i els analitzem per solucionar-los. Som una gran família. La nostra missió és purament vocacional i valorem fins a l'últim cèntim, buscar el millor i al millor preu és la nostra forma d'esprémer i optimitzar al màxim els recursos. 

D’aquesta manera Kolam et garanteix que els diners que destinis a millorar el món arriben als beneficiaris.


    sortim a...Copyright © 2016 kolamindia.org All Rights Reserved.

Dissenyat i desenvolupat per: WebSenor InfoTech