A Kolam et volem demostrar que és possible fer un món més just perquè portem temps aconseguint que les comunitats més desfavorides de les zones rurals d'Índia siguin el reflex del canvi que volem veure al món.

Quin és el secret?  El secret està en creure en el que fem, a estar convençuts que un món diferent és possible, un món on els nens tinguin tots les mateixes oportunitats està a les nostres mans. 

Kolam és la teva eina pel canvi.

Sabies que gràcies a l'ajuda de persones com tu hem aconseguit que 255 nens vagin a l’escola? A les zones rurals la taxa d'analfabetisme arriba fins a gairebé el 70% i tan sols un 3% de la població adulta ha acabat els seus estudis mínims obligatoris.

Forma part del canvi

  • Quan mires enrere t'adones que perquè la humanitat hagi sobreviscut a tot el que ha sobreviscut ha hagut de tenir un excés d'optimisme. – Eduard Punset A Kolam som tan optimistes com somiadors i creiem que un món just és possible.  Converteix el somni en realitat!

Impulsem l’educació, per garantir els drets bàsics de les persones que viuen en situació d’extrema pobresa a l'Índia. Kolam treballa amb persones procedents de les castes més baixes, considerades inferiors. Amb l’accés als serveis bàsics i a una educació de qualitat s’espera  poder aconseguir una integració a la societat.

Vols col·laborar amb Kolam i els seus projectes sobre el terreny? A Kolam et busquem! Busquem persones dinàmiques, flexibles, resolutives, optimistes, que creuen que un món millor és possible. Si estàs interessat escriu-nos i viu l'experiència amb nosaltres.
Sí, vull anar a l'ÍndiaLa teva solidaritat es converteix en oportunitats. Entre tots Fem-ho possible!
Feliç d'ajudar! :)

Copyright © 2016 kolamindia.org All Rights Reserved.

Dissenyat i desenvolupat per: WebSenor InfoTech